Hebahan Pusat Sumber : His Independent Girl

 

Membaca Menyuluh Minda - Hebahan Buku Baharu

Buku untuk rujukan dan pinjaman seperti berikut:

 
  
Judul                     : His Independent Girl
Pengarang           : RD Athan
Tahun Terbitan  : 2017
No. Panggilan     : M Fic RDA 2017
Sinopsis:
Tengku Iffat dan Shasha, seperti musuh apabila berjumpa. Shasha seorang pelajar yang berani dan berdikari sehingga digelar iron lady segelintir pelajar universitinya. Tengku Iffat yang memang telah lama menyukai Shasha kerana sikap Shasha yang independent tetapi sebaliknya bagi Shasha kerana sikap open relationship Tengku Iffat bukan pilihannya. Namun kecurangan Nadia dan kemunculan Najwa membawa pertemuan demi pertemuan dan merapatkan hubungan mereka berdua.

Apabila Shasha secara tidak sengaja berkata begitu, Tengku Iffat semakin yakin bahawa dia tidak bertepuk sebelah tangan. Hatinya kuat untuk tidak mensia-siakan peluang yang muncul tanpa disangka.

Namun permulaan hubungan baik Tengku Iffat dan Shasha tidak dsukai oleh Najwa. Najwa yang dianggap adik oleh Shasha dalam diam menaruh hati kepada Tengku Iffat

Berjayakan Tengku Iffat melepaskan diri dari Najwa. Adakah Najwa masih berdendam dengan Shasha setelah semuanya terbongkar. Dapatkah Tengku Iffat memiliki hati His Independent Girl setelah semua yang terjadi.
 
 
Bersama-sama kita membaca memperkayakan minda ... siapa cepat, dia dapat !
Untuk pertanyaan / maklumat lanjut, sila hubungi Pn. Asrina / Pn. Suriani di talian 03-22887603 / 7204.
 
Sekian, terima kasih.
 
Pusat Sumber Maklumat
Jabatan Penyiaran Malaysia
 

Cetak   Emel