Saiz Teks

A- A A+

Pilihan Warna

A A

settings

A- A A+
A A

Carian Direktori

TIDAK DIBENARKAN menggunakan maklumat ini untuk tujuan pengiklanan, pemasaran dan penjualan produk dan perkhidmatan serta menyebar maklumat pegawai tanpa kebenaran.

Direktori Angkasapuri

Seksyen Mekanikal & Eletrikal

Nama Jawatan E-mel Telefon Faks
Ir. Mohd Khairi bin Mohd Sanusi Timbalan Pengarah Seksyen Mekanikal & Elektrikal J52 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
012-3828361
Ir. Faizul Rizal bin Mohamed Tazudin Jurutera Elektrik J41 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Mohd Amirul Aswad bin Khairuddin Jurutera Mekanikal J41 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Mohd Jazmi bin Kamarudin Penolong Jurutera (Elektrik) JA36 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Farhana binti Ahmad Penolong Jurutera JA29 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Muhamad Saleh bin Abu Hassan Penolong Jurutera JA29 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Muhammad Firdaus bin Mohd Zain Penolong Jurutera JA29 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Mohd Yusri bin Mohd Yatim Penolong Jurutera JA29 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Mohd Firdaus bin Nan Penolong Jurutera JA29 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Mohd Rohaizad bin Tajol Arus Penolong Jurutera JA29 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Mohd Samsol bin Mat Yusop Penolong Jurutera JA29 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Mohd. Shazrul bin Berhan Penolong Jurutera JA29 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Muhamed bin Jaafar Penolong Jurutera (Elektrik) JA29 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Mohd Fauzi bin Abu Hassan Shaari Penolong Jurutera (Elektrik) JA29 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Muhammad Na'im bin Mohamad Nor Sing Penolong Jurutera Mekanikal JA29 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Azren bin Ibrahim Penolong Jurutera JA29 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Muhammad Azhari bin Abdullah Penolong Jurutera JA29 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Suib bin Ahmad Penjaga Jentera Elektrik J26 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Abdul Aziz bin Ishak Penjaga Jentera Elektrik J22 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Zailan bin Kamaruzaman Penjaga Jentera Elektrik J22 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Abdul Aziz bin Kasri Penjaga Jentera Elektrik J22 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Muhammad Syukri bin Hj. Zakaria Penjaga Jentera Elektrik J22 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Mustakim bin Bustamam Penjaga Jentera Elektrik J22 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Mohamad Hisham bin Abdul Hamid Pembantu Kemahiran H22 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Rashid Azman bin Mohamad Pembantu Kemahiran H22 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Ali Mousadeq bin Sideq Pembantu Kemahiran H22 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Pian Hafiz bin Piramele Pembantu Kemahiran H19 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Mohd Farizul Izwan bin Manam Pembantu Kemahiran H19 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Muhammad Zahrulfazlan bin Ismail Penjaga Jentera Elektrik J17 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Zakaria bin Darus Pembantu Awam H11 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
offcanvas