Direktori Angkasapuri

Unit Suntingan Pelbagai Bahasa ( Bahasa Tamil)

NO. Gambar NAMA PEGAWAI JAWATAN EMEL NO. TELEFON
1 Puan Thavamalar Devi a/p Munisamy Penolong Pengarah B44 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
2 Encik N.Hemantha Kumar a/l R.Nagappan Penerbit Rancangan B41(K) Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
3 Puan Sooriyah a/p Sumbathi Penerbit Rancangan B41(K) Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
4 Puan Thenmoly a/p Muniandy Penerbit Rancangan B41(K) Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
5 Puan Indra a/p Rajaguppal Penerbit Rancangan B41(K) Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
6 Encik Haritharan a/l Arumugam Penerbit Rancangan B41 (K)
7 Encik Reagan a/l Muniyandy Penerbit Rancangan B29(K) Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
8 Encik Boon Cheong Prem a/l James Penerbit Rancangan B29(K) Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
9 Puan Manimala a/p Marimuthu Penerbit Rancangan B29 (K) Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
10 Puan Thamil Chelvi a/p Elangopan Penerbit Rancangan B41 (P) Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
11 Puan Renuga a/p Sukumaran Penerbit Rancangan B41 (P) Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.

Radio Televisyen Malaysia
Angkasapuri Kota Media
50614 Kuala Lumpur

aduan [at] rtm.gov.my
Tel: 03 - 2282 5333
Faks: 03 - 2284 7591

apps
googleplay bm
huawei bm

  • Kemaskini Terakhir : 06 Disember 2023.

Jumlah Pengunjung : 46297665

Peralatan Web