Saiz Teks

A- A A+

Pilihan Warna

A A

settings

A- A A+
A A

Mind Reading Councel - New Book Release

Hebahan Buku Baharu : Tolong Bagi Hati Awak

Last modified on .

"Membaca Menyuluh Minda" - Hebahan Buku Baharu  

Sukacita dimaklumkan bahawa Pusat Sumber Maklumat (PSM) telah memperoleh buku baru bersedia untuk rujukan dan pinjaman seperti berikut:-

 
  tolong bagi hati awak
Judul                    : Tolong Bagi Hati Awak
Pengarang           : Hannah Ezaty
Tahun Terbitan   2016
No. Panggilan     : M Fic HAN 2016
 
 
Sinopsis: 
 
Bagi Merah, lelaki semuanya sama. Suka mengambil kesempatan dan tidak bertimbang rasa. Disebabkan seorang lelaki, dia disumbat ke dalam lokap dan kerana seorang lelaki juga dia dikeluarkan dari sana.
 
Adrian hadir tanpa diduga pada masa, tempat dan keadaan yang tepat. Merah yang kehilangan tempat berteduh, kesempitan duit dan tiada pekerjaan tetap tiba-tiba dihulur bantuan. Kehidupannya berubah sekelip mata tetapi Merah tetap tak mahu percaya sehingga dia menuduh Adrian punya agenda.
 
Dek satu insiden, perlahan-lahan Merah mulai meletakkan kepercayaannya kepada Adrian. Tapi hidupnya mulai tergugat dengan kehadiran Amanda, si kucing parsi yang gemar mencari pasal dengannya. Tak cukup Amanda, bosnya pula Andhika mulai menunjukkan minatnya terhadap Merah malah Adrian juga suka bergurau soal hati dengannya sehingga dia tersepit antara ketiga-tiga mereka.
 
Bolehkah Adrian bagi hatinya pada Merah yang ego dan terlalu pentingkan perasaan sendiri? Mampukah Adrian teguh dengan janjinya atau jadi pemungkir janji? Bagaimana dengan hati mereka? Bakal bersatu atau berkecai begitu saja?
 
 
 
Kami mengalu-alukan kunjungan YBhg Dato/Datin/Tuan/Puan ke PSM yang bertempat di Aras 2, Wisma Berita.
Bersama-sama kita membaca memperkayakan minda ... siapa cepat, dia dapat ! 
Untuk pertanyaan / maklumat lanjut, sila hubungi Pn. Asrina / Pn. Suriani di talian 03-22887603 / 7204.
 
Sekian, terima kasih.
 
Pusat Sumber Maklumat
Jabatan Penyiaran Malaysia

Print Email

offcanvas