Saiz Teks

A- A A+

Pilihan Warna

A A

settings

A- A A+
A A

Siaran Media

SIARAN MEDIA - Istimewa Lejen “Reunion Rock”

Dikemaskini pada .

Istimewa Lejen, “Reunion Rock” di TV1

 

Tiga figura hebat ini tidak perlu diperkenalkan lagi dalam industri muzik tanah air. Bakat dan kemampuan masing-masing menyerlah dalam bidang muzik terutama dalam aliran muzik rock yang dianggap sebagai ‘makanan’ mereka.

Khas buat penonton salurannya, Ahad ini pada 8 Mac 2020, pukul 9.00 malam, Radio Televisyen Malaysia (RTM) mengimbas kembali perjalanan dalam industri tiga nama besar dalam bidang seni menerusi program diberi tajuk ‘Istimewa Lejen’ di TV1.

Dengan tema Reunion Rock, program hiburan ini pastinya dinanti-nantikan apatahlagi kerana menampilkan otai lejen Datuk Ramli Sarip, Ella dan Usop Kopratasa.

Lagu-lagu yang pastinya mengimbau kenangan anda semua ini pastinya membuatkan penonton teruja dan tidak sabar meluangkan masa menyaksikan program terbitan Unit Hiburan TV RTM ini. Lagu disenaraikan Selapis Kasih Sedulang Reindu, Tinggal Tanda Tanya dan banyak lagi.

Program dirakamkan pada Oktober tahun lalu di Studio Pentas & Bunyi, Finas, Petaling Jaya ini menampilkan pengacara Aril Pilus dan iringan Saka Band.

Bagi mereka yang tidak sempat untuk menonton di TV, mereka berpeluang menontonnya menerusi portal online, Myklik (myklik.rtm.gov.my). Rancangan ini juga dapat ditonton melalui rtm mobile. Muat turun aplikasinya di Google Play dan App Store.

- ###

Cetak Emel

offcanvas